Akoestiek reduceren door middel van isolatie!

01/05/2019
Om geluiden in of om je woning (of kantoor) te verminderen kun je gebruik maken van akoestische isolatie. Hoe zit het met isolatie? Je leest het hier!
Lees meer!

Welke soort zoldervloerisolatie kiezen?

26/10/2018
Zoldervloerisolatie is een fijne alternatieve optie van dakisolatie. Het bespaart je enorm! Hoe werkt zoldervloerisolatie precies? We bespreken het hier!
Lees meer!

Woning isoleren, 5 goede manieren!

15/01/2018
Isolatie in huis is belangrijk. Hoe kun je je woning goed isoleren? We bespreken vijf goede manieren van isolatie in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Vloer isoleren met isolatiefolie, hoe zit het?

04/12/2017
Vloer isoleren met isolatiefolie. Wat zijn de kenmerken van dit isolatiemateriaal en hoe zit het met luchtkussens? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Isolatiefolie, hoe zit het precies?

16/11/2017
Eén van de opties voor vloerisolatie is het gebruik maken van isolatiefolie. Wat zijn de eigenschappen van dit materiaal? Je leest het hier!
Lees meer!

Tocht weren in huis, hoe doe je dat?

22/08/2017
Tocht in huis kan erg vervelend zijn. Hoe kun je toch het beste tegengaan? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Vochtplekken als gevolg van spouwmuurisolatie?

19/07/2017
Ligt de oorzaak van vocht in de muren eigenlijk wel bij spouwmuurisolatie? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Spouwmuurisolatie met isolatiekorrels?

27/06/2017
Spouwmuurisolatie met isolatiekorrels is een doeltreffende manier van isolatie. Hoe werkt het isoleren met isolatiekorrels? We bespreken in dit artikel!
Lees meer!

4 Redenen voor een nog niet geïsoleerd dak

07/06/2017
Redenen voor een nog niet geïsoleerd dak, die zijn er wel te bedenken. In dit artikel bespreken we de vier voornaamste en waarom dakisolatie toch slim is!
Lees meer!