Handig all-in-one systeem voor dakisolatie

Mike avatar

Mike op 14-05-2016

Met het all-in-one systeem van ISOVER wordt het isoleren van daken kinderspel. Met het systeem is de klus sneller en gemakkelijker geklaard dan ooit tevoren. Lees er snel verder en profiteer nog van de premies nu ze nog gelden.

all-in-1 dakisolatie

Isoleren van het dak

Ondanks dat de meeste mensen wel weten dat het isoleren van de woning een investering is die zich meer dan terug verdiend na verloop van tijd, zijn er nog steeds veel Vlaamse huishoudens waarvan de woning nog niet (geheel) is geïsoleerd. Met het oog op het verdwijnen van de huidige premies is het slim om actie te ondernemen. Met het all-in-one systeem van ISOVER wordt dit karwei een fluitje van een cent.

All in one

Isoleren van de binnenzijde van een hellend dak is de eenvoudigste én goedkoopste manier van isolatie. ISOVER glaswol is gemakkelijk op maat te snijden, zodat je zelfs het kleinste hoekje op kunt vullen. Zolang je voldoende aandacht hebt voor luchtdichtheid en een piekfijne afwerking, kun je deze klus vrij gemakkelijk zelf klaren.

Voor zowel particulieren als professionele aannemers ontwikkelde het Nederlandse ISOVER een all-in-0ne ophangsysteem. Met de Suspente PlGyp I- ophangstangen breng je de glaswolpanelen en luchtdichtingsmembranen nog gemakkelijker, sneller en efficiënter aan. Het design laat het toe er Gyproc-plafondprofielen op te klikken. Deze kun je vervolgens afwerken met alle verschillende types Gyproc-platen. De elektrische leidingen worden tussen het dampscherm en de gipsplaten aangebracht en zodoende is het niet nodig de isolatieopbouw te doorboren. Dankzij het systeem kun je in één vlotte beweging dakisolatiepanelen, een luchtdichtingssysteem en gipsplaten aanbrengen. Gemakkelijk en tijdswinst dus.

Subsidies

Het isoleren van het dak is een behoorlijke investering, maar wel eentje die zich erg goed terugverdiend. Met de huidige premies kun je in aanmerking komen voor belastingvermindering (mits je kiest voor een erkende aannemer) en tot juni 2016 komen ook netbeheerders je financieel nog tegemoet.

Nog meer besparen met dakisolatie is mogelijk op het moment dat je op zoek bent naar een erkende vakman. Firma's hanteren onderling namelijk uiteenlopende tarieven voor hun diensten. Door meerdere professionals met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt, verzeker je jezelf altijd van de laagste installatieprijs. In veel gevallen loopt het bedrag wat je kunt besparen flink op, in sommige gevallen zelfs meer dan 40% besparing.

Vergelijk daarom altijd verschillende vaklui voordat je een definitieve keuze maakt!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!