Zonnepanelen in diverse kleuren?

12/03/2019
Zijn er ook zonnepanelen in andere kleuren? Jazeker! Je kunt jouw zonnepanelen in verschillende kleuren bestellen: passend aan de kleur van je dak! Lees...
Lees meer!

Hoe lang moet een dekvloer drogen?

11/02/2019
Het droogproces bij een nieuwe dekvloer is erg belangrijk. Hoe lang is de droogtijd van een dekvloer? We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Hoe bereid je een gietvloer ondergrond voor?

05/02/2019
Wanneer je een gietvloer gaat plaatsen zul je de ondergrond eerst moeten voorbereiden. Hoe doe je dat? We bespreken hier de gietvloer ondergrond!
Lees meer!

Wat is een vloerverwarming slakkenhuispatroon?

16/01/2019
Als vloerverwarmingspatroon wordt er veel gebruik gemaakt van het slakkenhuispatroon. Wat is dit patroon precies? We bespreken het hier!
Lees meer!

Houtlook laminaat met een waterbestendige eigenschap?

20/11/2018
Een houtlook laminaat dat waterbestendig is? Jep, het bestaat. In dit artikel bespreken we meer over de mooie houtlook laminaat. Lees snel verder!
Lees meer!

Hoe graffiti te verwijderen van gevel?

13/11/2018
Graffiti op je gevel is erg vervelend. Hoe kan graffiti het beste worden verwijderd? We bespreken in dit artikel enkele tips. Lees snel verder!
Lees meer!

Nieuwe trap? 5 veelgestelde vragen!

07/11/2018
Heb je een nieuwe trap nodig? In dit artikel bespreken we 5 veelgestelde vragen omtrent het plaatsen van een nieuwe trap in huis. Lees snel verder!
Lees meer!

Hoe kies je de ondervloer?

30/10/2018
Een ondervloer is belangrijk en zorgt voor optimaal comfort. Op welke aspecten moet je letten bij het kiezen van een ondervloer? We bespreken het hier!
Lees meer!

Welke soort zoldervloerisolatie kiezen?

26/10/2018
Zoldervloerisolatie is een fijne alternatieve optie van dakisolatie. Het bespaart je enorm! Hoe werkt zoldervloerisolatie precies? We bespreken het hier!
Lees meer!