KNX standaard bij domotica, wat is het precies?

12/07/2018
Het is goed om bij domotica rekening te houden met de KNX (Konnex) standaard. Wat is dit precies? We bespreken het in dit artikel! Lees snel verder!
Lees meer!

Tuinwater, 4 veelgestelde vragen

10/07/2018
Problemen met tuinwater? Er worden geregeld vragen over tuinwater gesteld. We bespreken een aantal veelgestelde vragen in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Kleurgebruik voor buitenschilderwerk

02/07/2018
Natuurlijk houd je rekening met smaak wat betreft kleur voor buitenschilderwerk. Maar waar moet je nog meer rekening mee houden? Lees het hier!
Lees meer!

Muur voegen, hoe pak je het aan?

27/06/2018
Muur voegen? Met de juiste materialen en kennis kun je deze klus in principe prima zelf uitvoeren. Hoe kun je dit het beste aanpakken? Je leest het hier!
Lees meer!

Onderhoud houten tuinmeubelen, waar op letten?

26/06/2018
Hoe kun je houten tuinmeubelen het beste onderhouden en beschermen? We bespreken er in dit artikel meer over. Lees snel verder!
Lees meer!

Keramische tuintegels, wat zijn de kenmerken?

25/06/2018
De keramische tuintegel heeft een aantal fijne voordelen als bestrating in de tuin. Wat zijn de kenmerken van deze tegel? Je leest het hier!
Lees meer!

Pergola in de tuin, welke soorten zijn er?

19/06/2018
Er zijn diverse soorten materialen geschikt voor de bouw van een pergola. Welke soorten dat zijn? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Gevel schilderen, hoe pak je het aan?

11/06/2018
Gevel schilderen? Voor een mooi resultaat voer je het beste enkele stappen uit. Welke dat precies zijn? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!