Screens als zonwering!

03/04/2019
Screens zijn er in diverse uitvoeringen en bieden een aantal fijne voordelen. We bespreken alle voordelen van screens als zonwering. Lees snel verder!
Lees meer!

Plissé shades, wat zijn de kenmerken?

23/04/2018
Plissé shades zijn elegant en bieden vele opties. Wat zijn de kenmerken van plissé shades precies? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Schuine rolluiken, wat zijn de voordelen?

18/04/2018
Schuine rolluiken zijn perfect voor kozijnen met een hoek. Wat zijn de voordelen van schuine rolluiken precies? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Markiezen, wat zijn de mogelijkheden?

11/07/2017
Markiezen zijn een klassieke vorm van buitenzonwering en zijn verkrijgbaar in een aantal modellen. Wat zijn de mogelijkheden? We bespreken het hier!
Lees meer!

Wist je dat; Rolluiken meerdere functies hebben?

10/01/2017
Rolluiken hebben meer functies dan alleen het verduisteren van een ruimte. Welke dat precies zijn bespreken we in dit artikel!
Lees meer!

Horren, welke soorten kennen we?

05/10/2016
Horren zijn te verkrijgen voor ramen en deuren en zijn er in verschillende vormen. We bespreken ze in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Voorzetrolluik, wat zijn de kenmerken?

05/09/2016
Al gehoord van het type rolluik; voorzet? Het voorzetrolluik kan op bijna elk raam geplaatst worden. Wat zijn de kenmerken precies? Je leest het hier!
Lees meer!

Jaloezie rolluiken: het beste van 2 werelden

12/04/2016
Jaloezie rolluiken zijn de perfecte combinatie tussen rolluiken en jaloezieën. Ontdek in dit artikel alles wat je er over zou moeten weten. Lees snel verder!
Lees meer!