Wat is een vloerverwarming slakkenhuispatroon?

16/01/2019
Als vloerverwarmingspatroon wordt er veel gebruik gemaakt van het slakkenhuispatroon. Wat is dit patroon precies? We bespreken het hier!
Lees meer!

CV-ketel laten wegwerken? Zo doe je dat!

28/08/2018
De CV-ketel wegwerken? Het is hierbij van belang om te letten op een aantal zaken. Welke dat precies zijn? We bespreken het in dit artikel over de CV!
Lees meer!

Kun je ziek worden van airco?

31/01/2018
Kun je ziek worden van airco? Kuch! Hoe ongezond kan een airconditioning eigenlijk zijn? We bespreken er in dit artikel meer over. Lees snel verder!
Lees meer!

Inloopdouche, wat zijn de voor- en nadelen?

13/11/2017
De inloopdouche heeft een aantal fijne voordelen maar ook nadelen. Welke dat precies zijn? We bespreken het in dit artikel! Lees snel verder!
Lees meer!

Capaciteit berekenen van CV

24/08/2017
Het is van belang dat je gebruik maakt van een cv-ketel die voldoende capaciteit beschikt. Hoe bepaal je deze capaciteit? Je leest het hier!
Lees meer!

5 loodgieterstips voor de verbouwing van je huis

07/03/2017
Sta jij op het punt om je woning te verbouwen? Dan zijn er een aantal zaken waar je rekening mee moet houden. Vergeet hierbij zeker niet de loodgieterij.
Lees meer!

CV-ketel, onderhoud, soorten & ontwikkeling

02/08/2016
De CV-ketel is misschien wel het belangrijkste onderdeel als het gaat om het verwarmen. Lees hier meer over onderhoud, soorten en ontwikkelingen!
Lees meer!

Airconditioning; welke soorten zijn er?

12/07/2016
Op zoek naar een airconditioning systeem? In dit artikel bespreken we welke verschillende soorten airco's er zijn. Lees snel verder!
Lees meer!

CV ketel huren of kopen?

27/01/2016
Moet ik mijn CV ketel kopen of huren? Er wordt steeds vaker gekozen voor huren. Waarom eigenlijk? Laten we kijken naar de voor- en nadelen van cv huren.
Lees meer!