Houtlook laminaat met een waterbestendige eigenschap?

20/11/2018
Een houtlook laminaat dat waterbestendig is? Jep, het bestaat. In dit artikel bespreken we meer over de mooie houtlook laminaat. Lees snel verder!
Lees meer!

Hoe kies je de ondervloer?

30/10/2018
Een ondervloer is belangrijk en zorgt voor optimaal comfort. Op welke aspecten moet je letten bij het kiezen van een ondervloer? We bespreken het hier!
Lees meer!

Vloerverwarming als hoofdverwarming?

17/10/2017
Wanneer je graag vloerverwarming wilt laten plaatsen dan kun je hierbij kiezen uit hoofd of bijverwarming. We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Houten vloer whitewash, hoe en wat?

11/09/2017
Het aanbrengen van een whitewash kun je in principe eenvoudig zelf doen. Hoe dat werkt? Je leest het in dit artikel!
Lees meer!

PVC laminaat, hoe en wat?

25/08/2017
PVC laminaat is nog vrij onbekend. En dat is zonde, want het heeft een aantal zeer fijne eigenschappen. Welke? Je leest het in dit artikel!
Lees meer!

Waar let je op bij het kiezen van een vloer?

29/05/2017
Er zijn vele opties voor een nieuwe vloer. We bespreken in dit artikel een aantal aandachtspunten bij de keuze voor een nieuwe vloer. Lees snel verder!
Lees meer!

Isolatiekussens voor vloerisolatie, hoe zit het?

30/01/2017
Isolatiekussens als isolatiemateriaal kennen een aantal voordelen maar ook nadelen. Welke dat precies zijn? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Vloerafwerking met plinten, welke soorten zijn er?

28/01/2017
Plinten zijn er in verschillende soorten en hebben zo hun specifieke eigenschappen. Welke dat zijn? We bespreken het in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!

Gietvloer, welke soorten kennen we?

23/11/2016
De gietvloer zien we vaak terug bij particulieren en is er in een aantal verschillende uitvoeringen. We bespreken ze in dit artikel. Lees snel verder!
Lees meer!