Houten keuken: wat zijn de voordelen?

09/04/2019
Hout als materiaal voor de keuken biedt een aantal fijne voordelen. Welke voordelen dat precies zijn voor jouw keuken? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Wat is een vloerverwarming slakkenhuispatroon?

16/01/2019
Als vloerverwarmingspatroon wordt er veel gebruik gemaakt van het slakkenhuispatroon. Wat is dit patroon precies? We bespreken het hier!
Lees meer!

Wat is massief passief bouwen eigenlijk?

04/09/2018
Er zijn nieuwe ontwikkelingen gaande in de bouwsector. Wat is massief passief bouwen eigenlijk? En wat zijn de voordelen? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Inloopdouche, wat zijn de voor- en nadelen?

13/11/2017
De inloopdouche heeft een aantal fijne voordelen maar ook nadelen. Welke dat precies zijn? We bespreken het in dit artikel! Lees snel verder!
Lees meer!

Voegwerk verwijderen, hoe werkt het?

08/11/2017
Het is bij plaatsing van nieuw voegwerk belangrijk dat oud voegwerk eerst netjes wordt verwijderd. Hoe gaat dat? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!

Vloerverwarming als hoofdverwarming?

17/10/2017
Wanneer je graag vloerverwarming wilt laten plaatsen dan kun je hierbij kiezen uit hoofd of bijverwarming. We bespreken er in dit artikel meer over!
Lees meer!

Carport, wat zijn de voordelen?

13/09/2017
Een carport zorgt voor een veilige plek voor de auto zonder dat er garageruimte voor wordt gebruikt. De carport heeft meer voordelen. Lees het hier!
Lees meer!

Gevelrenovatie opbrengsten en kosten

05/07/2017
De kosten voor het renoveren van een gevel worden door een aantal factoren bepaald. Welke? We bespreken het in dit artikel!
Lees meer!