5 x Portugees wonen

Mike avatar

Mike op 17-10-2016

We kennen Portugal allemaal van het heerlijke weer, de mooie stranden en natuur. Wellicht ben je er wel eens op vakantie geweest, zoals in de Algarve, een zeer gewilde vakantiebestemming. Als je er al bent geweest, vind je het zeker niet gek dat we een inspiratie-post toewijden aan de Portugese stijl. Want Portugal heeft veel te bieden voor ons interieur. Ook als de zon hier niet schijnt. Kijk je mee?

#1 Portugese tegels

Laten we maar meteen beginnen met hét fenomeen als het gaat om Portugees wonen; de uitzonderlijk mooie tegels. Zeer goed te combineren binnen de stijlen van ons eigen interieur. Denk aan vloertegels in de hal of als wandtegels in de keuken. Heel gaaf!

#2 Oud is nieuw

Kapot. Beschadigd. Vintage. Het kan en mag allemaal. Kijk ook goed naar de kleuren; er zijn hele mooie combinaties te maken!

#3 Kleuren

Azuurblauw, hardroze, turquoise of zandgeel zijn niet uit het Portugese straatbeeld weg te denken. Om nu meteen de gehele voorgevel in een felle kleur te schilderen, gaat ons wellicht wat ver (en de buren!), maar haal je inspiratie op uit de kleuren. Erg leuk voor in de toilet-ruimte of op de badkamer!

#4 Warmte met hout

Gebruik hout om warmte te geven aan je interieur. Zeker als je werkt met pastelkleuren zoals turquoise, is hout een mooie combinatie om het helemaal af te maken!

#5 Groen

De kleur van Portugal is natuurlijk groen. Nu is groen niet de meest sexy kleur, maar zoals je hieronder kan zien; het kan er verrassend mooi - en natuurlijk - uitzien!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Laat een reactie achter, vinden we leuk!