Houtlook laminaat met een waterbestendige eigenschap?

20/11/2018
Een houtlook laminaat dat waterbestendig is? Jep, het bestaat. In dit artikel bespreken we meer over de mooie houtlook laminaat. Lees snel verder!
Lees meer!

Waar let je op bij het kiezen van een vloer?

29/05/2017
Er zijn vele opties voor een nieuwe vloer. We bespreken in dit artikel een aantal aandachtspunten bij de keuze voor een nieuwe vloer. Lees snel verder!
Lees meer!

De voordelen van een houten tuinpoort

20/12/2016
Een houten poort is één van die opties bij de keuze voor een poort en heeft een aantal fijne voordelen. Welke dat zijn? Je leest het hier!
Lees meer!

Veranda van hout, wat zijn de eigenschappen?

07/12/2016
Met een houten veranda creëer je eenvoudig een sfeervolle buitenplek. Lees hier meer over de voor- en nadelen van een houten veranda!
Lees meer!

Hoe repareer je houtrot?

14/10/2016
Houtrot is erg vervelend, maar kan gelukkig worden gerepareerd. Dit kan in sommige gevallen door jezelf. Hoe je dat doet, lees je in dit artikel!
Lees meer!

Houten keuken: alleen maar voordelen

24/03/2016
Een houten keuken in de woning staat garant voor sfeer en een knusse uitstraling. Ontdek in dit artikel alle voordelen van een houten keuken!
Lees meer!

Houten dakkapel en de voordelen

05/01/2016
Overweeg je een houten dakkapel en ben je benieuwd naar alle voordelen? Ontdek in dit artikel alles wat je zou moeten weten over dakkapellen. Lees verder!
Lees meer!

Houten kozijnen steeds populairder

27/03/2015
Overweegt u om nieuwe kozijnen of ramen in uw woning te plaatsen? Laat dan zeker uw licht schijnen over de mogelijkheden die houten kozijnen bieden!
Lees meer!