Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Rolluiken prijs

Rolluiken zijn er in verschillende uitvoeringen zoals voorzet-, inbouw- en opbouwrolluiken. Vaak heeft hierbij de keuze uit handmatige of elektrische bediening.

Als je van plan bent nieuwe rolluiken aan te schaffen is het goed om te weten dat rolluikspecialisten uiteenlopende tarieven rekenen voor hun producten en diensten. Door professionals met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de laagste prijs en kunt rekenen op besparingen die op kunnen lopen tot wel 40% of zelfs meer.

Vraag daarom hier direct gratis rolluik offertes op bij specialisten uit jouw eigen regio!

Wat kosten rolluiken?

De kosten van rolluiken zijn afhankelijk van de gewenste bediening van het rolluik en het type rolluik wat jouw voorkeur heeft. Bovendien is de specialist die de rolluiken levert/installeert van grote invloed op de uiteindelijke kostprijs van de nieuwe rolluiken. Om je toch een beeld te kunnen geven van de gemiddelde kosten van rolluiken hebben we hieronder de populairste rolluiken voor je verzameld.

Voordelen van rolluiken

De meeste mensen laten rolluiken installeren om als zonwering te gebruiken. Rolluiken hebben echter nog meer functies en voordelen. Zo kun je ‘s nachts genieten van jouw nachtrust omdat de rolluiken al het omgevingslicht tegenhouden. Bovendien hebben ze een akoestische werking waardoor omgevingsgeluiden zoals langsrijdend verkeer tot een minimum beperkt worden.

Tevens isoleren rolluiken. In de zomer houden ze warmte buiten en ‘s winters houden ze de warmte juist binnen. Door al deze voordelen zorgen rolluiken er automatisch voor dat de waarde van jouw woning toeneemt wanneer je rolluiken hebt laten installeren.

Wat doet een rolluikspecialist precies?

Een rolluikspecialist zal je in beginsel informeren over de verschillende soorten rolluiken en de mogelijkheden met betrekking tot de bediening. Afhankelijk van jouw woonsituatie en jouw persoonlijke voorkeuren en wensen zal de rolluikspecialist een advies uitbrengen.

De meeste rolluikbedrijven kunnen de rolluiken tevens voor je inbouwen en zorgen dan ook voor een correcte werking van het systeem en een degelijke afwerking aan de binnen- en buitenzijde van de ramen.

Wanneer rolluiken laten installeren?

Rolluiken worden automatisch geassocieerd met de zomer, maar rolluikspecialisten hebben het gehele jaar door voldoende werk. Er is dan ook geen specifieke periode in het jaar waarin je de rolluiken het beste kunt aanschaffen en laten installeren. Eenvoudig besparen op de nieuwe rolluiken is dan ook het hele jaar door mogelijk.

Eenvoudig besparen op rolluiken

Besparen op jouw nieuwe rolluiken is gemakkelijk en gaat ontzettend snel door hier rolluik offertes op te vragen bij meerdere bedrijven uit jouw eigen regio. Uit de gratis en vrijblijvende offertes die je ontvangt kies je vervolgens zelf de voordeligste firma. De besparing die je middels zo’n vergelijking maakt loopt in veel gevallen op tot 40% of meer. Eenvoudiger besparen op de nieuwe rolluiken is dan ook bijna niet mogelijk!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!