Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Horren prijs

Een hor is in de zomer onmisbaar en gelukkig is er voor iedere woonsituatie wel een geschikte hor te vinden. Zo zijn er schuivende hordeuren, inzet horren, rolhorren en plissé horren.

Besparen op de kosten van de nieuwe hor is erg eenvoudig. Horspecialisten hanteren onderling namelijk uiteenlopende tarieven voor hun producten en diensten. Door meerdere specialisten met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de beste prijs voor de nieuwe hor. Vraag daarom hier direct offertes op bij meerdere horspecialisten uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer!

Kosten van een hor

De kosten van een nieuwe hor zijn niet zo eenvoudig te benoemen. Zo is de omvang van de hor belangrijk, maar uiteraard het soort hor en de betreffende vakman die de hor levert en installeert ook. Om je toch een goed beeld te kunnen geven van de gemiddelde kosten van een hor hebben we hieronder de populairste horren voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van horren

In de zomer kun je eigenlijk niet zonder horren voor de deur- en raamopeningen. Insecten zijn behoorlijk actief in de warme maanden van het jaar en natuurlijk houd je ze het liefst buiten de deur. Deuren en ramen gesloten houden tijdens deze warme maanden is geen optie en hierbij biedt een hor dus uitkomst. Je geniet van de frisse lucht en een aangenamere temperatuur binnen de woning zonder overlast te hebben van vliegen, muggen, bijen en wespen.

Wat doet een horspecialist precies?

Een horspecialist adviseert en informeert je over de meest geschikte horren voor jouw woonsituatie. Voor iedere deur- of raamopening is wel een gepaste oplossing te vinden en de horspecialist denkt daarbij graag met je mee. Zodra je overeenstemming hebt bereikt over de gewenste hor zullen de meeste specialisten de hor voor je plaatsen en installeren. Je hoeft dan ook niet op zoek te gaan naar een andere specialist om de hor voor je te plaatsen.

Wanneer een hor laten plaatsen?

Horren worden eigenlijk alleen in het voorjaar en in de zomermaanden gebruikt en logischerwijs besluiten dan ook de meeste mensen om in deze periode de hor aan te schaffen en te laten plaatsen door een specialist. Het loont dan ook om de hor in het najaar of in de wintermaanden aan te schaffen, al kun je natuurlijk het gehele jaar door eenvoudig besparen op de kosten van de nieuwe hor.

Eenvoudig besparen op horren

Door hier offertes op te vragen bij meerdere bedrijven uit jouw eigen regio ontvangt u tot maximaal 6 gratis en vrijblijvende offertes. Uit deze offertes kies je vervolgens zelf de vakman met de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding. De besparing die je met zo’n vergelijking kunt maken loopt in veel gevallen op tot wel 40% of zelfs meer. Eenvoudiger besparen op jouw nieuwe hor is haast niet mogelijk!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!