Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Zonnepanelen prijs

Zonnepanelen maken het mogelijk om jouw eigen elektriciteit op te wekken, ongeacht of jouw woning een hellend dak of een plat dak heeft en zelfs bij kantoorpanden is het mogelijk om in de eigen energiebehoefte te voorzien.

Het is echter wel goed om te weten dat je vrij eenvoudig kunt besparen op de zonnepanelen door zonnepanelen bedrijven met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt. Onderling hanteren zij namelijk uiteenlopende prijzen voor hun producten en diensten en door professionals met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de laagste prijs voor de nieuwe zonnepanelen.

Vraag daarom hier direct gratis zonnepanelen offertes op bij bedrijven uit jouw eigen regio en bespaar gemakkelijk tot wel 40% of zelfs meer!

Hoeveel kosten zonnepanelen?

De kosten van zonnepanelen zijn niet zo eenvoudig te benoemen. jouw woonsituatie, jouw beoogde rendement en de vakman zelf zijn allen van invloed op de uiteindelijke kostprijs. om je toch een beeld te kunnen geven van de gemiddelde kosten van zonnepanelen hebben we hieronder de populairste situaties voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van zonnepanelen

Met zonnepanelen wek je op een zeer duurzame en milieuvriendelijke manier jouw eigen energie op. Hiermee draag je dus niet alleen bij aan een beter milieu, maar ook aan jouw eigen portemonnee. Je zult immers een lagere energienota ontvangen van de energieleverancier. Zonnepanelen hebben een gemiddelde levensduur van circa 25 jaar. De investering in zonnepanelen laat zich dan ook absoluut terug betalen gedurende de levensduur van de zonnepanelen.

Wat doet een zonnepanelenspecialist precies?

Een specialist in zonnepanelen zal je in beginsel uitgebreid kunnen informeren en adviseren over de verschillende soorten zonnepanelen en de toepassing binnen jouw woning. Aan de hand van jouw woonsituatie en jouw persoonlijke wensen en voorkeuren brengt de professional een advies uit. Vervolgens draagt de zonnepanelen firma doorgaans ook zorg voor de installatie van de zonnepanelen op jouw woning en zorgt de vakman uiteraard voor een optimaal werkend systeem.

Wanneer zonnepanelen laten installeren?

In 2017 wordt het premiestelsel op energiebesparende maatregelen hervormt in België. Tot die tijd kun je dus nog een premie van de netbeheerder verwachten wanneer je de zonnepanelen laat installeren door een erkende vakman.

Rendement uit de zonnepanelen haal je echter het gehele jaar door en zodoende is er geen specifieke periode in het jaar waarin je het beste de zonnepanelen kunt laten installeren.

Eenvoudig besparen op de nieuwe zonnepanelen

Door de uiteenlopende prijzen van zonnepanelen bedrijven is het voor je vrij gemakkelijk om fors te besparen op de kosten van de zonnepanelen. Door simpelweg meerdere aanbieders met elkaar te vergelijken ontdek je al gauw wie de voordeligste tarieven hanteert.Gemiddeld gezien bespaar je middels zo’n vergelijking al snel 40% en in sommige gevallen zelfs meer.

Vraag daarom hier direct gratis zonnepanelen offertes op bij bedrijven uit jouw eigen regio en ontvang tot maximaal 6 vrijblijvende offertes!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Zonnepanelen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom zonnepanelen!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!