Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Zonneboiler prijs

Zonneboilers, zonnepanelen, zonnecollectoren en warmtepompen maken het allemaal mogelijk om op een zeer duurzame manier energie te winnen uit elementen die altijd voorhanden zijn als zon, lucht en water.

Wanneer je van plan bent een zonneboiler te laten installeren in jouw woning is het goed om te weten dat je vrij eenvoudig kunt besparen op de kosten van de zonneboiler-specialist. Onderling hanteren bedrijven namelijk behoorlijk uiteenlopende prijzen voor hun producten en diensten en door professionals met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de laagste prijs voor de nieuwe zonneboiler.

Vraag daarom hier direct gratis zonneboiler offertes op bij specialisten uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer op de nieuwe zonneboiler!

Wat kost een zonneboiler?

De kosten van een zonneboiler zijn niet zo gemakkelijk te benoemen. Het type boiler, het gewenste rendement en de vakman die de boiler voor je installeert zijn allen van invloed op de uiteindelijke kostprijs van de zonneboiler. Om je toch een beeld te kunnen geven van de gemiddelde kosten van zonneboilers hebben we hieronder de populairste situaties voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van een zonneboiler

Een zonneboiler slaat in combinatie met zonnecollectoren warmte op die afkomstig is van de zon. Het warme water in de zonneboiler kan worden gebruikt voor huishoudelijke zaken als douchen of de afwas. Gemiddeld gezien kan met een zonneboiler zo’n 60% bespaard worden op de jaarlijkse energienota. Er hoeft immers minder gestookt te worden met de traditionele cv-ketel om het water in de woning te verwarmen. Zonneboilers zijn dan ook goed voor het milieu én goed voor jouw portemonnee.

Wat doet een zonneboilerspecialist precies?

Een specialist in zonneboilers kan je uitgebreid informeren en adviseren over de verschillende soorten zonneboilers. Aan de hand van jouw woonsituatie en persoonlijke wensen en voorkeuren berekend hij welke boiler het beste bij jouw specifieke woonsituatie past zodat je het rendement zult behalen wat je in gedachten heeft. Tevens draagt de professional zorg voor een kwalitatieve installatie van de zonneboiler in de woning en zorgt hij dat het systeem optimaal werkt na de installatie.

Wanneer een zonneboiler laten installeren

Vanaf 2017 worden de premies op zonneboilers hervormd. Momenteel kun je dus nog een premie ontvangen wanneer je een zonneboiler laat installeren door een erkende vakman.

Rendement uit de zonneboiler verkrijg je het gehele jaar door. Er is dan ook geen specifieke periode in het jaar waarin je de boiler het beste kunt laten installeren.

Eenvoudig besparen op de kosten van de zonneboiler

Door de uiteenlopende tarieven van zonneboilerspecialisten is het voor je vrij gemakkelijk om te besparen op de kosten van de zonneboiler. Door simpelweg meerdere offertes te vergelijken ontdek je al snel wie de gunstigste tarieven hanteert. De besparing die je hiermee maakt loopt in de meeste gevallen al gauw op tot 40% of zelfs meer.

Vraag daarom hier direct gratis zonneboiler offertes op bij bedrijven uit jouw eigen regio en ontvang tot maximaal 6 vrijblijvende offertes!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!