Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Gietvloer prijs

Gietvloeren zijn allang niet meer alleen voor de zakelijke markt. Steeds meer particulieren zien de voordelen in van een gietvloer. De keuze is enorm: polyurethaan gietvloeren, epoxy gietvloeren, coatingvloeren en cementgebonden gietvloeren zijn enkele vloeren die razend populair zijn.

Investeren in een nieuwe gietvloer kan aanzienlijk aantrekkelijker worden wanneer je offertes vergelijkt van meerdere aanbieders. Onderling hanteren gietvloerspecialisten namelijk uiteenlopende tarieven voor hun diensten en door firma’s met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de laagste prijs voor de nieuwe gietvloer. Vraag daarom hier direct gietvloer offertes op bij meerdere specialisten uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer!

Wat kost een gietvloer?

De kosten van een gietvloer zijn variabel. Jouw persoonlijke (woon) situatie, maar ook het soort vloer en de betreffende gietvloer specialist zijn van invloed op de uiteindelijke kostprijs. Om je toch een beeld te kunnen geven van de gemiddelde kosten van een gietvloer hebben we hieronder de kosten van de populairste gietvloeren voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van een gietvloer

Gietvloeren zijn zo populair geworden bij particulieren door de vele voordelen die een gietvloer kent. Hun oorsprong ligt in de industriële wereld en zodoende kunnen de verschillende soorten gietvloeren allemaal wel een stootje hebben. Ook het reinigen van de vloer is een fluitje van een cent en zijn de vloeren zeer duurzaam. Tegenwoordig zijn tal van kleuren en patronen mogelijk en kun je de nieuwe gietvloer dus altijd afstemmen op de rest van jouw interieur.

Wat doet een gietvloerspecialist precies

Allereerst zal een gietvloerspecialist je adviseren en informeren over de verschillende soorten gietvloeren. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en je wensen en voorkeuren stem je samen met de specialist af welke vloer het beste bij je past.

Vervolgens draagt de specialist uiteraard zorg voor een kwalitatieve installatie van de gietvloer.

Wanneer een gietvloer laten leggen?

De meeste mensen laten een gietvloer installeren bij een verhuizing of bij een renovatie. Dit is logischerwijs het beste moment om een gietvloer te laten leggen.

Overigens hebben gietvloerspecialisten het gehele jaar door werk en is er dus geen specifieke periode in het jaar waarin je extra kunt besparen op de kosten van de nieuwe gietvloer. Dit kan het gehele jaar door en dit is erg gemakkelijk.

Gietvloer offerte via Vindy: zó geregeld!

Besparen op de nieuwe gietvloer is erg eenvoudig. Wanneer je hier gietvloer offertes opvraagt bij meerdere specialisten uit jouw eigen regio ontvang je tot 6 gratis en vrijblijvende offertes. Je vergelijkt vervolgens zelf de verschillende firma’s en ontdekt op die manier al snel wie de gunstigste tarieven hanteert. Op deze wijze bespaar je tot wel 40% op de nieuwe gietvloer en soms zelfs meer!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!