Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stratenmaker prijs

Bestrating leggen lijkt eenvoudig, maar de meeste mensen die hier zelf mee aan de slag gaan besluiten vaak de bestrating opnieuw te laten leggen door een professionele stratenmaker. Een professionele stratenmaker zorgt namelijk voor vakwerk. Hij legt alle soorten bestrating kaarsrecht en zorgt er voor dat je lang kunt genieten van de nieuwe bestrating.

Onderling hanteren stratenmakers echter wel uiteenlopende tarieven en daarom is het slim om meerdere bestrating professionals met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve vakman aanstelt. De besparing die je hiermee kunt maken kan al gauw oplopen tot wel 40% of meer. Vraag daarom hier direct meerdere bestrating offertes op bij stratenmakers uit jouw regio!

Wat kost een stratenmaker

De kosten van een stratenmaker zijn afhankelijk van het soort bestrating wat je wilt laten leggen en met welk materiaal je de bestrating wilt uitrusten. De verschillende legverbanden verschillen in moeilijkheidsgraad en ook de diverse soorten tegels lopen uiteen qua prijs. Om je toch een indicatie te geven van de gemiddelde kosten van een stratenmaker zie je in onderstaande tabel de meest uitgevoerde bestratingen.

Voordelen van goede bestrating

De twee zaken waar het het vaakst fout gaat bij bestrating zijn het draagvermogen en de (on)gelijkheid in de bestrating. Wanneer de bestrating niet goed wordt gelegd kan een oprit bijvoorbeeld gaan verzakken na verloop van tijd. Een terras met ongelijke stenen is niet alleen optisch niet mooi om naar te kijken, maar ook nog eens levensgevaarlijk. Een professionele stratenmaker zorgt er bijvoorbeeld dan ook voor dat de bestrating altijd voldoende draagvermogen heeft en dat de bestrating waterpas ligt.

Wat doet een stratenmaker precies?

Een stratenmaker legt bestrating in het door jou gekozen legverband met de door jou gekozen materialen. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos: klinkers, terrastegels, kasseien/platinnes, flagstones, grind, natuursteentegels etc.

Een stratenmaker kan (in samenwerking met bijvoorbeeld een hovenier of tuinarchitect) een patroon aanbrengen in de bestrating waardoor je in de tuin verschillende ‘hoekjes’ creëert. Hij zorgt tevens altijd voor een goede fundering en afwatering zodat je geen last krijgt van verzakkingen en/of plassen regenwater op de bestrating. Ook het repareren van de huidige bestrating kun je gerust aan een professionele stratenmaker overlaten.

Wanneer bestrating laten leggen

Omdat bestrating leggen afhankelijk is van weersinvloeden hebben veel stratenmakers tijdens de wintermaanden minder werk. Vaak is dit terug te zien in de tarieven die zij rekenen voor hun diensten. De wintermaanden zijn dan ook ideaal om de bestrating te laten leggen, maar wanneer het vriest is dit uiteraard niet mogelijk.

De meeste stratenmakers hebben het meest werk in het voorjaar en in het najaar. De tussenliggende maanden zijn dan ook de meest geschikte maanden om een stratenmaker in te schakelen voor jouw nieuwe bestrating.

Eenvoudig besparen op jouw stratenmaker

Besparen op jouw stratenmaker is makkelijk en snel. Het lever je bovendien besparingen op die gemakkelijk oplopen tot wel 40% of meer. Je doet dit eenvoudig door hier meerdere offertes op te vragen van meerdere stratenmakers uit jouw regio. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw offerte aanvraag bij verschillende stratenmakers uit jouw regio kom zodat zij je een offerte kunnen sturen. Je vergelijkt vervolgens zelf de verschillende offertes en kiest op die manier gemakkelijk de stratenmaker met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!