Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Bestrating kosten

Een stratenmaker verzorgt de bestrating van de oprit, de tuin of het terras. Keuze qua materialen en legverbanden is er genoeg en zo kun je samen met de stratenmaker altijd iets creëren wat volledig bij jouw woning past.

Besparen op de kosten van een stratenmaker is bovendien ontzettend eenvoudig. Stratenmakers hanteren onderling namelijk uiteenlopende tarieven voor hun diensten. Door meerdere vakmannen met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de laagste kosten voor de bestrating.

Vergelijk daarom altijd meerdere prijzen en en bespaar tot wel 40% of zelfs meer op de kosten van nieuwe bestrating!

Wat kost bestrating?

De kosten van een stratenmaker zijn niet zo gemakkelijk te benoemen. Zo is de omvang van de werken van groot belang voor de uiteindelijke kostprijs, maar ook de gebruikte stenen of tegels en uiteraard de stratenmaker zelf. Om je toch een indicatie te geven van de gemiddelde kosten van een stratenmaker hebben we de populairste klusjes voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van bestrating

Bestrating leggen lijkt simpel, maar is een ware ambacht. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste mensen bestrating leggen uitbesteden aan een professionele stratenmaker. Zo weet je immers zeker dat zaken als de fundering, de afwatering en de omranding optimaal zijn. Bovendien zorgt een stratenmaker er natuurlijk voor dat de bestrating mooi waterpas komt te liggen en je dus geen last heeft van uitstekende tegels. Daarnaast zijn alle legverbanden mogelijk en kun je de bestrating geheel naar eigen smaak laten leggen.

Wat doet een stratenmaker precies?

Een stratenmaker informeert en adviseert je over de verschillende mogelijkheden omtrent de bestrating in jouw tuin, oprit of elders. En natuurlijk over de kosten. Ook kan hij je alles vertellen over de verschillende tegels/stenen en legverbanden. Soms gebeurt het dat een stratenmaker samenwerkt met een tuinarchitect en op die manier een unieke tuin voor je creëert. Natuurlijk is de stratenmaker ook de uitvoerder van de plannen en draagt daarbij zorg voor een kwalitatieve afwerking van de bestrating.

Wanneer bestrating laten leggen?

De meeste mensen schakelen een stratenmaker in wanneer zij een nieuwe woning gaan betrekken of wanneer zij gaan renoveren en/of verbouwen. Uiteraard hoeft dit niet altijd het geval te zijn en kun je op ieder willekeurig moment een stratenmaker inschakelen. De enige periode in het jaar wanneer een stratenmaker de bestrating niet voor je kan verzorgen is tijdens de vorstperiode. De ondergrond is dan namelijk niet (voldoende) geschikt om te bewerken. Eenvoudig besparen op de kosten voor de stratenmaker kan echter gewoon het gehele jaar door.

Kosten besparen op bestrating

Juist door de uiteenlopende prijzen die stratenmakers rekenen voor hun diensten is het voor je mogelijk om op eenvoudige wijze te besparen op de kosten van de stratenmaker.

Door hier gratis offertes op te vragen bij stratenmakers uit jouw eigen regio, ontvang je tot maximaal 6 vrijblijvende offertes. Uit deze offertes kies je vervolgens helemaal zelf de voordeligste stratenmaker. De besparing die je hierdoor maakt loopt in veel gevallen al gauw op tot wel 40% of zelfs meer!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!