Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor prijs

Voor het netjes afwerken van muren, plafonds en gevels kun je het best een professionele stukadoor inschakelen. Met pleister of speci wordt het interieur van een woning dan voorzien van een nette afwerklaag die dient ter bescherming en decoratie, ook wel ‘stucen’ genoemd.

Prijzen van stukadoors kunnen onderling behoorlijk verschillen, daarom is het aan te raden om áltijd diverse stukadoor offertes te vergelijken.

Wat kost een stukadoor?

Een stukadoor kijkt bij het berekenen van de prijs eigenlijk naar 3 aspecten: de totale oppervlakte die dient te worden gestuct, het gekozen stucmateriaal en het te stucen oppervlak. In onderstaande tabel zie je een kostenindicatie per vierkante meter voor het laten stucen van een woning.

Voordelen van een professionele stukadoor

Het is zeer aan te raden een professionele stukadoor in te schakelen voor het stucwerk in jouw huis. Stucen is namelijk niet eenvoudig. De verwerkingstijd van het snel drogende pleister is kort waardoor er snel gestuct dient te worden. Een ervaren stukadoor kan in hoog tempo werken waardoor een netjes en mooi afgewerkt resultaat kan worden geleverd.

Goed geleverd stucwerk biedt daarnaast nog enkele voordelen. Zo draagt stucwerk ook bij aan de isolatiewaarde van jouw woning, werkt een laag stuc brandvertragend en is stucwerk op cementbasis ook vochtwerend.

Wat doet een stukadoor?

Een aantal veel voorkomende werkzaamheden van een stukadoor zijn het voorbereiden van de te stucen oppervlakken (denk bijvoorbeeld aan schoonmaken, behang verwijderen en plamuren), plafond- en muurafwerking, maar ook het aanbrengen van sierpleister en het repareren van oude stuklagen. Daarnaast doen veel stukadoors ook buitengevelisolatie en traditioneel lijst- en ornamentwerk.

Stucwerk is niet eenvoudig en relatief zwaar werk, niet gek ook dat het dus vaak wordt uitbesteed aan een professionele stukadoor.

Eenvoudig besparen op jouw stukadoor?

Voor het vinden van een stukadoor tegen de beste prijs kun je hier eenvoudig een stukadoor offerte aanvraag insturen. Wij zorgen dat deze direct wordt doorgestuurd naar meerdere stukadoorsbedrijven uit jouw regio. Door te vergelijken op kwaliteit en prijs, kun je eenvoudig kiezen voor de stukadoor met de voor jouw beste prijs-kwaliteit verhouding.

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Stukadoorswerken klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom stukadoorswerken!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!