Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Ramen prijs

Ramen zijn er in vele soorten, vormen en maten. Voor iedere woonsituatie en ieder type woning zijn wel ramen naar jouw smaak te vinden; houten ramen, kunststof ramen, aluminium ramen, pvc ramen en nog veel meer!

Raamspecialisten rekenen onderling echter wel uiteenlopende prijzen voor hun producten en diensten. Je kunt dan ook gemakkelijk flink besparen op de kosten voor nieuwe ramen door aanbieders met elkaar te vergelijken voordat je een definitieve keuze maakt.

Vraag daarom via Vindy direct gratis en vrijblijvende offertes op bij meerdere raamspecialisten uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer!

Wat kosten nieuwe ramen?

De kostprijs van nieuwe ramen is bijna niet te benoemen. Zo is de omvang van het raam (of de ramen) absoluut van belang, net als het gebruikte materiaal voor de kozijnen en de vakman die de ramen levert en/of voor je plaatst. Om je toch een indicatie te kunnen geven hebben we hieronder de populairste raamsoorten voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van ramen

Al sinds men huizen bouwt werkt men met ramen. Ramen bieden bescherming tegen weersinvloeden als regen en wind en zorgen er voor dat warmte in de woning behouden blijft. ‘s Zomers kunnen ze echter opengezet worden en zorgen ze voor ventilatie in de woning.

Tevens bieden ramen bescherming tegen inbrekers in de woning en zorgen ze met hun akoestische werking dat omgevingsgeluiden als spelende kinderen of langsrijdend verkeer (deels) buiten de woning worden gehouden.

Wat doet een raamspecialist precies?

Een raamspecialist informeert en adviseert je over de verschillende soorten ramen, hun eigenschappen en de toepassing binnen jouw woonsituatie. Aan de hand van jouw woonsituatie en jouw persoonlijke wensen en voorkeuren brengt een raamspecialist advies uit. Doorgaans monteren en installeren de meeste raamspecialisten de nieuwe ramen voor je binnen de woning en dragen zij zorgen voor een correcte werking van het raamsysteem.

Wanneer nieuwe ramen laten plaatsen?

De meeste mensen laten nieuwe ramen in hun woning plaatsen bij een verhuizing, een verbouwing/renovatie of wanneer zij energiezuiniger willen wonen middels bijvoorbeeld HR++ glas. Er is dan ook geen specifieke periode in het jaar waarin je extra kunt besparen op de kosten van de nieuwe ramen; dit kan gewoon het gehele jaar door en is ontzettend eenvoudig.

Eenvoudig besparen op ramen

De uiteenlopende tarieven van raamspecialisten zorgen er voor dat je op eenvoudige wijze kunt besparen op de kosten van nieuwe ramen door de specialisten onderling met elkaar te vergelijken. Door hier gratis offertes op te vragen bij meerdere raamprofessionals uit jouw eigen regio ontvang je tot maximaal 6 vrijblijvende offertes. Vanuit deze offertes kies je vervolgens zelf de vakman met de meest gunstige prijs/kwaliteitsverhouding en bespaar je tot wel 40% of zelfs meer op de nieuwe ramen!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Kozijnen klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom kozijnen!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!