Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dubbel Glas prijs

Dubbele beglazing in jouw woning helpt het wooncomfort te verhogen en zorgt voor een aanzienlijke besparing op de jaarlijkse energienota. Daarnaast is de kans op inbraak een stuk lager doordat dubbelglas inbrekers preventief afschrikt.

Voldoende voordelen, maar de investering in dubbelglas is een flinke. Toch is het mogelijk om vrij eenvoudig te besparen op de kosten van dubbelglas of hoogrendementsglas. Bedrijven hanteren namelijk onderling uiteenlopende tarieven voor hun producten en diensten. Door offertes te vergelijken van meerdere aanbieders ontdek je vanzelf welke specialist de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding hanteert. Vraag daarom hier direct gratis dubbelglas offertes op bij meerdere glaszetters uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of meer!

Wat kost dubbelglas?

De kosten voor dubbelglas zijn afhankelijk van meerdere variabelen. Zo is de omvang van de ramen van invloed, maar ook het soort glas (dubbelglas, driedubbelglas, zonwerend glas en/of gezandstraald glas) op de uiteindelijke kostprijs. Om je toch een beeld te geven van de gemiddels kosten voor dubbelglas hebben we hieronder de populairste soorten dubbelglas voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van dubbelglas

Dubbelglas mag dan qua investering iets kosten; je krijgt er veel voor terug. Zo isoleert dubbelglas vele malen beter dan enkelglas. Warmte wordt ‘s winters binnen- en ‘s zomers juist buiten de woning gehouden met hoogrendementsglas. Hierdoor hoef je minder te stoken en bespaar je op de jaarlijkse energiefactuur.

Dubbelglas isoleert daarnaast ook nog eens akoestisch. Je zult dan ook binnen de woning minder last hebben van geluiden van buitenaf zoals passerend verkeer of spelende kinderen.

Dubbelglas heeft tevens een preventieve werking als het om inbraak gaat. Dubbelglas breekt moeilijker en wanneer het breekt maakt dit een oorverdovend kabaal. Inbrekers zullen dan ook wel twee maal nadenken voordat zij een poging wagen middels raambreuk jouw woning te betreden.

Wat doet een glasspecialist precies?

Wanneer je een glasspecialist inschakelt zal de vakman je allereerst informeren en adviseren over de verschillende mogelijkheden met dubbelglas. Afhankelijk van jouw woonsituatie en jouw persoonlijke wensen en voorkeuren adviseert de glasspecialist een bepaald type glas.

Vervolgens draagt een glasspecialist zorg voor een correcte plaatsing en installatie van de dubbele beglazing in de woning. Doorgaans voert een glasspecialist de oude beglazing ook voor je af na het plaatsen van het nieuwe hoogrendementsglas.

Wanneer dubbelglas laten plaatsen?

Er is geen specifieke periode in het jaar waarin glaszetters meer of juist minder werk hebben. De meeste mensen besluiten dubbelglas te laten installeren wanneer zij de huidige woning gaan renoveren of wanneer zij een nieuwe woning gaan betrekken. Je kunt dan ook het gehele jaar door eenvoudig besparen op de kosten voor dubbelglas.

Eenvoudig besparen op dubbelglas

Besparen op hoogrendementsglas is erg eenvoudig en gaat razendsnel. Vraag hier direct gratis en vrijblijvend dubbelglas offertes op bij meerdere bedrijven in jouw eigen regio. Wij zenden jouw offerte aanvraag door en je ontvangt van maximaal 6 glaszetters een offerte op maat. Vervolgens kies je zelf de voordeligste firma. De besparing die je met zo’n vergelijking kunt maken loopt in veel gevallen op tot 40% of zelfs meer. Vergelijken loont dan ook altijd!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!