Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakkapel prijs

Een dakkapel kan een flinke waardevermeerdering voor je woning zijn. Het is en blijft echter een behoorlijke investering. Toch is besparen op de nieuwe dakkapel gemakkelijker dan je op voorhand zou denken.

Dakkapel specialisten hanteren onderling namelijk uiteenlopende tarieven voor hun diensten. Door offertes te vergelijken van meerdere professionals ontdekt u vrij eenvoudig welke vakman de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding hanteert. Vraag daarom hier direct dakkapel offertes op bij meerdere dakdekkers uit jouw eigen regio en bespaar 40% of zelfs meer!

Wat kost een dakkapel?

De kosten van een dakkapel zijn afhankelijk van de omvang van de dakkapel en de gebruikte materialen. Ook de keuze voor een prefab dakkapel of een volledig handgemaakte dakkapel is van invloed op de kostprijs. We hebben de meest populaire dakkapellen en de kosten hiervan voor je op een rijtje gezet.

Voordelen van een dakkapel

Allereerst is er de waardevermeerdering van de woning middels een dakkapel. Woningen die zijn uitgerust met een dakkapel zijn vaak populairder dan woningen in dezelfde straat zonder dakkapel.

Tevens beschik je met een dakkapel natuurlijk over meer ruimte in de woning. Zo kan een dakkapel er voor zorgen dat een zolder die niet of nauwelijks wordt gebruikt (vanwege het schuine aflopende dak) een ruimte wordt waar je veel tijd doorbrengt. Bijvoorbeeld wanneer je de ruimte inricht als hobbykamer, werkkamer of extra slaapkamer. De mogelijkheden met een dakkapel zijn wat dat betreft eindeloos.

Wat doet een dakkapel specialist precies

Afhankelijk van jouw wensen ontwerpt een dakkapel specialist een dakkapel voor je op maat en installeert deze ook. Je kunt ook kiezen voor een (semi) prefab dakkapel. In dat geval wordt de dakkapel in de fabriek al gefabriceerd en hoeft deze enkel nog geplaatst te worden door de specialist. Vooral in dit laatste geval kan de dakkapel al binnen enkele uren geplaatst zijn en hoeft enkel de inrichting en afwerking aan de binnenzijde te worden afgerond. Een dakkapel specialist kan je precies vertellen welke mogelijkheden er bij jouw woonsituatie en voorkeuren en wensen passen.

Wanneer een dakkapel laten plaatsen?

De meeste mensen kiezen er voor om een dakkapel te laten plaatsen wanneer zij een nieuwe woning betrekken zodat zij direct optimaal kunnen profiteren van de nieuwe woning.

Ook bij gezinsuitbreidingen of een bestemmingswijziging van bijvoorbeeld de zolder (hobbyruimte, werkruimte etc.) kiezen mensen er voor om een dakkapelspecialist in te schakelen. Er is overigens geen specifieke periode in het jaar waarin dakkapelfirma’s meer of juist minder werk hebben. Je kunt dan ook het gehele jaar door gemakkelijk besparen op de kosten voor een dakkapel.

Eenvoudig besparen op de dakkapel

Besparen op de dakkapel kan altijd, ongeacht de soort dakkapel die je prefereert en jouw huidige woonsituatie en is ontzettend simpel.

Vergelijk simpelweg meerdere offertes van verschillende dakdekkers en ontdek zelf welke dakkapelspecialist het gunstigst is in jouw situatie. Zo’n vergelijking zorgt voor een aanzienlijke besparing op de kosten die in veel gevallen kan oplopen tot wel 40% of meer. Wacht daarom niet langer en vraag hier direct dakkapel offertes op bij diverse specialisten uit jouw eigen regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!