Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakisolatie prijs

Dakisolatie is een enorme toevoeging aan de woning, ongeacht of je een plat dak wilt isoleren of een hellend dak. De woning stijgt niet alleen in waarde dankzij de dakisolatie; het wooncomfort wordt ook aanzienlijk verhoogd. Dakisolatie laten aanbrengen vraagt echter wel om een flinke investering en dan is het goed om te weten dat je vrij gemakkelijk kunt besparen op de dakisolatie specialist.

Dakisolatie specialisten hanteren onderling namelijk uiteenlopende tarieven voor hun producten en diensten. Door professionals met elkaar te vergelijken ontdek je al snel welke specialist de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding hanteert. Vraag daarom hier direct dakisolatie offertes op bij meerdere dakdekkers uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of meer!

Wat kost dakisolatie?

De kosten van dakisolatie zijn afhankelijk van het gebruikte isolatiemateriaal, de omvang van de klus en de dakdekker die de dakisolatie voor je installeert. Een eenduidige prijs is dan ook moeilijk te benoemen. Om je toch een goede indicatie te geven van de gemiddelde dakisolatie kosten hebben we hieronder de populairste materialen en de meest voorkomende woonsituaties verzameld.

Voordelen van dakisolatie

Met dakisolatie zorg je voor een verhoogd woon- en leefklimaat binnen jouw woning. De temperatuur is aangenamer en je zult minder last hebben van tocht of koudebruggen in de woning. Doordat warmte beter behouden blijft en kou juist buiten de woning wordt gehouden zul je minder hoeven te stoken in de woning. Dakisolatie zorgt dan ook voor een aanzienlijk besparing op de jaarlijkse energienota. Daarnaast is dakisolatie een regelrechte waardetoevoeging aan de woning. Een woning die is uitgerust met dakisolatie is meer waard en zal ook sneller verkocht worden dan woningen in dezelfde straat die niet zijn geïsoleerd.

Wat doet een dakisolatie specialist precies

Een dakisolatiespecialist zal je in eerste instantie adviseren en informeren over de verschillende dakisolatie mogelijkheden binnen jouw woning. Heb je bijvoorbeeld een hellend dak of een plat dak? Wil je de dakisolatie aan de binnenzijde laten aanbrengen of juist aan de buitenzijde van het dak? En kies je er bijvoorbeeld voor om direct de zoldervloer te laten isoleren om het wooncomfort nog meer te verhogen? De antwoorden die uit dit soort vragen komen zijn voor de dakisolatiespecialist van belang om je op juiste wijze te adviseren.

Nadat je belangrijke keuzes heeft gemaakt omtrent de woonsituatie en het gewenste isolatiemateriaal gaat de specialist aan de slag en installeert het isolatiemateriaal in de woning. Hij draagt zorg voor een correcte plaatsing van het dakisolatiemateriaal en zorgt er voor dat zelfs de kleinste gaten en kieren goed zijn afgedicht.

Wanneer dakisolatie aan laten brengen?

Het spreekt voor zich dat je ‘s winters het meeste profijt hebt van de dakisolatie, alhoewel dakisolatie ook z’n vruchten afwerpt in de zomer; warmte wordt namelijk goed buiten gehouden door de dakisolatie waardoor de temperatuur aangenamer zal zijn in de woning, zelfs in de warmste zomermaanden.

Dakisolatiespecialisten hebben dan ook het gehele jaar door werk en besparen op de dakisolatie is dan ook het gehele jaar door mogelijk.

Eenvoudig besparen op dakisolatie

Bovenop de geldende premies van dakisolatie kun je nog extra besparen op de investering. Vergelijk hier direct dakisolatie offertes van meerdere dakdekkers uit jouw eigen regio. Wij zenden de offerte aanvraag door naar maximaal 6 dakdekkers die een offerte op maat zullen maken voor je. Je kiest vervolgens zelf de voordeligste vakman en bespaart op die manier tot wel 40% of zelfs meer!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!