Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

CV ketel prijs

CV-ketels zijn er in vele verschillende soorten en maten en met de nieuwe trend van ‘slimme cv-ketels’ wordt de markt alsmaar uitgebreider. Goed advies, gedegen onderhoud en kunnen besparen op de cv-ketel is wenselijk en was eigenlijk nooit eenvoudiger dan nu.

CV-ketel specialisten hanteren namelijk uiteenlopende tarieven voor hun ketels en diensten en door deze specialisten met elkaar te vergelijken ontdek je al snel welke cv-ketel firma de gunstigste prijs/kwaliteitsverhouding heeft. Vergelijk daarom hier direct offertes van meerdere cv-ketel specialisten uit jouw regio!

Wat kost een cv-ketel?

De kosten van een cv-ketel zijn erg afhankelijk van de gekozen ketel en de professional die de ketel, dan wel het onderhoud hieraan, verzorgt. Een hoogrendementsketel is bijvoorbeeld duurder in aanschaf dan een ‘gewone’ cv-ketel.

Voor de juiste beeldvorming hebben we hieronder de meest populaire ketels en de kosten hiervan op een rijtje gezet.

Voordelen van een cv-ketel specialist

Een cv-ketel kiezen die bij jouw gebruik en wensen en voorkeuren past is nog niet zo eenvoudig. Aan de hand van ingewikkelde berekening berekent een cv-ketel specialist welke ketel het best bij jouw situatie past. Ook het installeren van een nieuwe cv-ketel doe je doorgaans niet zelf. De specialist plaatst de ketel voor je en garandeert een goede werking van de cv-ketel. Tevens heeft een ketel na verloop van tijd periodiek onderhoud nodig en ook dit is een klusje die je overlaat aan de cv-ketel specialist.

Wat doet een cv-specialist precies?

Een cv-ketel specialist adviseert, installeert en onderhoudt/repareert. Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe ketel zal de cv-ketel specialist zich verdiepen in jouw woonsituatie. Hij zal berekenen welke ketel het beste bij jouw verbruik past. Zodra je overeenstemming hebt bereikt over de ketel zal de specialist de nieuwe ketel in jouw woning komen plaatsen. Hij draagt zorg voor een goede werking van het systeem. Vaak heb je de mogelijkheid om een onderhoudscontract voor de ketel af te sluiten bij de specialist. De cv-ketel specialist zal in dat geval zorg dragen voor het onderhoud en eventuele reparaties aan jouw ketel.

Wanneer een cv-ketel laten plaatsen

Er is geen specifieke periode in het jaar waarin je het beste een nieuwe cv-ketel kunt aanschaffen, alhoewel veel mensen pas actie ondernemen in de koudere maanden van het jaar. Soms is het dan al te laat en investeer je onnodig in de energienota door meer te stoken in de woning.

De meeste mensen gaan op zoek naar een nieuwe cv-ketel wanneer de oude defect raakt of wanneer zij een nieuwe woning gaan betrekken. Het is in ieder geval altijd verstandig om op tijd de ketel te laten vervangen, omdat een goed werkende cv-ketel je laat besparen op de energiefactuur. Wacht dan ook niet te lang met het aanvragen van cv-ketel offertes!

Eenvoudig besparen op de cv-ketel

Besparen op de cv-ketel, zowel qua aanschaf, installatie als het onderhoud, is erg eenvoudig. CV installateurs en monteurs hanteren verschillende tarieven en door deze professionals qua prijs en kwaliteit met elkaar te vergelijken verzeker je jezelf altijd van de beste prijs.

Wacht daarom niet langer en vraag hier direct cv-ketel offertes op bij meerdere specialisten uit jouw eigen regio en bespaar tot wel 40% of zelfs meer!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

CV-ketel klusinfo

Lees het in de vraagbaak.

Laat ons je helpen! We hebben hele gave artikelen geschreven die je kunnen helpen bij doe-het-zelf klussen rondom cv-ketel!


Gratis 6 prijsoffertes

40% besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Nou, wij zorgen ervoor dat je kunt besparen op klusjes, geïnspireerd raakt door de mooiste projecten of praktische informatie kan inlezen!

Op onze website vind je klusjes in de categorieën 'in huis', 'in tuin', 'bouw' en 'energie'. Voor alle klusjes in en rond je huis kun je gratis offertes opvragen. Door te vergelijken krijg je altijd de beste prijs!

Jazeker! Je vraagt altijd kosteloos offertes op. Maximaal 6 bedrijven zullen vervolgens contact met je opnemen en een prijsofferte uitbrengen. Zit er niets tussen? Even goede vrienden! Er is al zoveel verplicht in het leven: dit gelukkig niet!