Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Metselaar Zwartewaal

Je bent op zoek naar metselaars in de regio van Zwartewaal voor een goede prijs? Omdat prijzen van voegwerk en metselwerk uit Zwartewaal nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van metselaars uit Zwartewaal te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Metselaar Zwartewaal

Metselaar Zwartewaal prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor voegwerk en metselwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Metselwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de metselaar met de beste prijs!

De beste metselaars uit Zwartewaal voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Zwartewaal

Prima voeg- en metselwerk voor onze nieuwe bijbouw. Zeer nette prijs!

Oswald Smeets - Zwartewaal

Regio Zwartewaal

Overal metselaars.

Zwartewaal

Andere regio's

Opdrachten uit Zwartewaal

Zij gingen je voor.

Goededag ik heb kleine lekkage langs de schuursteen in de zolder .Er zijn aantal stenen van de schuursteen los op de dak en ontstaat een gluf...
Spijkenisse
12-08-2020
Wij zijn op zoek naar een metsel specialist die een scheur in onze gevel kan repareren en een slechte voeg kan vervangen. De scheur gaat door 1...
Oud-Beijerland
20-03-2020
Het plaatsen van een binnenmuur, normale dikte, 4,5m lang en 2,3m hoog, met uitsparing voor loftdeur. Afwerking niet nodig.
Hellevoetsluis
11-02-2020

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!