Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Tegelzetter Zuiderwoude

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Zuiderwoude voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Zuiderwoude nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Zuiderwoude te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Zuiderwoude

Tegelzetter Zuiderwoude prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Zuiderwoude voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Zuiderwoude

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Zuiderwoude

Regio Zuiderwoude

Overal tegelzetters.

Opdrachten uit Zuiderwoude

Zij gingen je voor.

Het gaat om 76m2 en de keramische tegels zijn 1.20 x 1.20 meter. Graag in week 47 checken of er egaline nodig is en in week 48 leggen.
Monnickendam
29-10-2018
28 m2 douche wand tegels lijmen deze zijn 30 x 60 cm. Dit moet over bestaande tegels heen andere plekken zijn de stukadoor met gips glad gemaakt....
Monnickendam
08-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!