Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Zonnemaire

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Zonnemaire voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Zonnemaire nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Zonnemaire te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Zonnemaire

Dakdekker Zonnemaire prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Zonnemaire voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Zonnemaire

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Zonnemaire

Regio Zonnemaire

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Zonnemaire

Zij gingen je voor.

Plat dak 4 bij 4 meter keuken er onder daar lek het door plavond.
Kerkwerve
29-07-2019
Op vakantiepark Nieuw Leven (voorheen camping Nieuw Leven) hebben wij op plaats nummer 42 een chalet staan. Het betreft een dak van een dubbele...
Burgh-Haamstede
10-10-2018
compleet nieuw dak ongeveer 4000 pannen verwijderen en nieuwe leveren Koramic madura natuurrood dakpan nieuwe panlatten dak afvoeren pannen zijn...
Scharendijke
20-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!