Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Badkamerrenovatie Zevenbergen

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Zevenbergen voor een goede prijs? Omdat prijzen van badkamerrenovatie uit Zevenbergen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Zevenbergen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Badkamerrenovatie Zevenbergen

Badkamerrenovatie Zevenbergen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor badkamerrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Badkamer Laten Renoveren Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs per m² € 28 – € 48

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Zevenbergen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Zevenbergen

Onze badkamer was grondig aan een renovatie toe, alles eruit, opnieuw erin, alles vernieuwd. Zeer strakke planning, door te vergelijken zeker kunnen besparen!

Oswald Visser - Zevenbergen

Regio Zevenbergen

Overal aannemers.

Opdrachten uit Zevenbergen

Zij gingen je voor.

Het verwijderen oude tegels, leggen 7 m2 vloer en 22 m2 wandtegels. Plaatsen en aansluiten badkamermeubel, en aansluiten afvoergoot douche, en...
Stampersgat
07-08-2019
Ik heb een badkamer van 25m2, die opnieuw betegeld moet worden. Ook een andere radiator, badmeubel en douchecabine plaatsen
Zevenbergen
29-03-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!