Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Zeddam

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Zeddam voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Zeddam nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Zeddam te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Zeddam

Elektricien Zeddam prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Zeddam voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Zeddam

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Zeddam

Regio Zeddam

Overal elektriciens.

Opdrachten uit Zeddam

Zij gingen je voor.

Volledige bekabeling die in de muur gesmeerd is vervangen volgens de NEN norm inclusief hakken/breken en aansluiten inclusief materiaal voor een...
Millingen Aan De Rijn
27-03-2020
door een ervaren elektricien nieuwe groepenkast en bedrading aangelegd maar geen keuringspapieren erbij. Woning is van de woningbouwvereniging...
Beuningen Gld
12-02-2019
doormeten van buiten stopcontacten
Lent
22-06-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!