Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Witharen

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Witharen voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Witharen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Witharen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Witharen

Stucwerken Witharen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Witharen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Witharen

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Witharen

Regio Witharen

Overal stukadoors.

Witharen

Andere regio's

Opdrachten uit Witharen

Zij gingen je voor.

-) verbouwing 30er jaren woning, verhuisklaar voor Pasen. uitvoering door Roy Kampman in Ommen. - woonkamer met open keuken, met openslaande...
Ommen
04-02-2019
1 muur in de woonkamer heeft op dit moment steenstrips. Dit willen we graag glad hebben. De lengte van de muur is ongeveer 7 a 8 meter.
Balkbrug
05-09-2018
Nieuwbouw woning, vrijstaand. 800 m3 binnen stucwerk en 135 m3 buiten.
Ommen
19-06-2018
de muren van een slaapkamer
Ommen
01-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!