Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Winterswijk

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Winterswijk voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Winterswijk nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Winterswijk te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Winterswijk

Tegelzetter Winterswijk prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Winterswijk voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Winterswijk

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Winterswijk

Regio Winterswijk

Overal tegelzetters.

Winterswijk

Andere regio's

Tegelzetters in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Winterswijk

Zij gingen je voor.

De tegels moeten van de ombouw van de wc en de vloer afgehaald worden en daarna opnieuw betegelen met hexagon tegels van 21,5 x 25. De ombouw heeft...
Winterswijk
21-01-2020
Het gaat om een douche van 2.5x1.5 Hoogte ongeveer 1.80
Winterswijk
10-07-2019
Wij willen de vloer bij de schouw laten tegelen, gang bij de voordeur en gang bij de achteringang met natuursteen. gem. 8mtr
Winterswijk
09-11-2018
badkamer 2.5 m2 x 2,5 m2 betegelen
Winterswijk
07-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!