Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Wintelre

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Wintelre voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Wintelre nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Wintelre te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Wintelre

Dakdekker Wintelre prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Wintelre voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Wintelre

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Wintelre

Regio Wintelre

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Wintelre

Zij gingen je voor.

Betreft 2 platte daken met een totale oppervlakte van 110m2
Veldhoven
20-03-2020
Op zolder graag een dakkapel met twee ramen
Veldhoven
07-10-2018
Dag, vanaf oktober worden in onze woonwijk dakpannen op alle huurwoningen vervangen. Ik heb koophuis, staat tussen 2 huurhuizen. Ik ben op zoek...
Veldhoven
10-09-2018
Wij hebben een garage met plat dak van 3x6m, deze zit tegen onze 2-onder-1-kap woning aangebouwd. Hierop willen wij graag een bolvormige...
Veldhoven
07-08-2017
165 m2 bekleden plat dak.
Veldhoven
25-06-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!