Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Winsum

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Winsum voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Winsum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Winsum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Winsum

Stukadoor Winsum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Winsum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Winsum

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Winsum

Regio Winsum

Overal stukadoors.

Winsum

Andere regio's

Stukadoors in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Winsum

Zij gingen je voor.

Mijn hele buitengevel (voor-, zij- & achterkant) moet gestuukt worden. Sommige delen zijn nog niet eerder gestuukt; andere delen zijn in slechte...
Easterlittens
03-02-2018
Beneden kamer, die opgeknapt wordt. Muurwerk was gestukt, maar door boekenkasten en lekkage lelijk geworden. Het gaat ongeveer om 18 m2.
Iens
23-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!