Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Elektricien Welsum

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Welsum voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Welsum nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Welsum te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Welsum

Elektricien Welsum prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Welsum voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Welsum

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Welsum

Regio Welsum

Overal elektriciens.

Welsum

Andere regio's

Opdrachten uit Welsum

Zij gingen je voor.

dimmer kapot
Olst
18-10-2019
lampen en schakelaars
Olst
14-06-2019
De badkamerlamp deed het altijd, maar lag een tijd open (geen kap erop) we hebben wel veel gedoucht, dus damp kon bij de peer komen. Toen we...
Olst
23-01-2019
Bij afkoppelen 2 lampen op zolder blijkt de aardlekschakelaar van groep die verbonden is met zolder niet meer terug te zetten. Ik heb de lasklemnen...
Diepenveen
16-08-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!