Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Stukadoor Waarde

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Waarde voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Waarde nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Waarde te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Waarde

Stukadoor Waarde prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Waarde voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Waarde

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Waarde

Regio Waarde

Overal stukadoors.

Opdrachten uit Waarde

Zij gingen je voor.

Stukloper en voorstrijken kunnen we evt zelf doen Het betreft 2 wandjes in de kamer van 3x2m allebei zit er een sprongetje in.
Kruiningen
08-05-2019
Het betreft enkel de voorgevel van B*H = 5,0*2,8m. Hierin zitten tevens 2 grote ramen en 1 voordeur.
Hansweert
25-03-2019
Wij zijn op zoek naar een stucadoor die bij ons de bovenverdieping kan stuccen. Het gaat hierbij om een oppervlakte van 118 m2 aan wanden (hierbij...
Schore
07-11-2018
150 m2
Schore
15-02-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!