Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Badkamerrenovatie Waalre

Je bent op zoek naar aannemers in de regio van Waalre voor een goede prijs? Omdat prijzen van badkamerrenovatie uit Waalre nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van aannemers uit Waalre te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Badkamerrenovatie Waalre

Badkamerrenovatie Waalre prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor badkamerrenovatie nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Badkamer Laten Renoveren Prijsindicatie
Prijs per uur € 38 – € 58
Prijs per m² € 28 – € 48

Vind de aannemer met de beste prijs!

De beste aannemers uit Waalre voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Waalre

Onze badkamer was grondig aan een renovatie toe, alles eruit, opnieuw erin, alles vernieuwd. Zeer strakke planning, door te vergelijken zeker kunnen besparen!

Oswald Visser - Waalre

Regio Waalre

Overal aannemers.

Opdrachten uit Waalre

Zij gingen je voor.

We gaan verhuizen en in ons nieuwe huis willen we een nieuwe badkamer. In overleg met u willen we e.e.a. aan gaan schaffen. Wat zouden we kwijt...
Geldrop
28-08-2019
Voor onze nieuw aangekochte woning zoeken wij iemand die de voegen van de tegelwand en tegelvloer kan vernieuwen. De tegels zelf hoeven niet...
Valkenswaard
16-04-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!