Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Ter Idzard

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Ter Idzard voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Ter Idzard nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Ter Idzard te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Ter Idzard

Dakdekker Ter Idzard prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Ter Idzard voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Ter Idzard

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Ter Idzard

Regio Ter Idzard

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Ter Idzard

Zij gingen je voor.

We willen Nieuwe pannen met (nu nog een kajuit) een velux dakraam bij de badkamer approx. 120x120 Graag ook de sloop en afvoeren puin inbegrepen.
Mildam
15-06-2019
Dakkapel ongeveer 2.35 1 juli krijgen we de sleutel
Wolvega
17-05-2019
Nieuwe dakpannen op mijn woning(tussenwoning). De rest van het blok word de dakpannen vervangen door de woningstichting. (ben de enigste die een...
Wolvega
27-08-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!