Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Sintjohannesga

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Sintjohannesga voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Sintjohannesga nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Sintjohannesga te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Sintjohannesga

Dakdekker Sintjohannesga prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Sintjohannesga voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Sintjohannesga

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Sintjohannesga

Regio Sintjohannesga

Overal dakdekkers.

Dakdekkers in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Sintjohannesga

Zij gingen je voor.

29,5m2 met een skylight, mogelijk ook aan vervanging toe. Gaat om dak op garage en bijkeuken, ligt nu al bitumen op, die aan het einde van zijn...
Oudehaske
24-02-2020
Het gaat om het renoveren van een dak van 80m2. Sloop bestaande pannen + latten, aanbrengen nieuwe latten + dakpannen (bijv. Monier OVH 206)...
Rotstergaast
07-06-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!