Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Tegelzetter Schin op Geul

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Schin op Geul voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Schin op Geul nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Schin op Geul te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Schin op Geul

Tegelzetter Schin op Geul prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Schin op Geul voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Schin op Geul

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Schin op Geul

Regio Schin op Geul

Overal tegelzetters.

Schin op Geul

Andere regio's

Tegelzetters in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Schin op Geul

Zij gingen je voor.

Het betreft de wand van de douche/bad. Het gaat om ongeveer 8m2. In de wand zit een klein raam waarbij de randen afgewerkt moeten worden met een...
Ransdaal
27-04-2019
Het betreft een douche/bad wand van ongeveer 8m2. De wanden zijn afgewerkt met Qboard. De tegels zijn al in ons bezit. Het betreft een wandtegel...
Ransdaal
22-04-2019
70m2 tegelvloer. Tegels, lijm en voegsel word door ons zelf gehaald.
Margraten
15-05-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!