Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Schardam

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Schardam voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Schardam nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Schardam te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Schardam

Stucwerken Schardam prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Schardam voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Schardam

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Schardam

Regio Schardam

Overal stukadoors.

Schardam

Andere regio's

Opdrachten uit Schardam

Zij gingen je voor.

Een schone wand in badkamer sturen hij is 5 bij 4 meter
Hoorn
11-11-2018
Omschrijving M2 Voor slaapkamer de wanden saus klaar stucen 37 Voor slaapkamer het plafond glad stucen 21 Overloop het plafond glad...
Hoorn
15-10-2018
We zouden graag een aantal muren in huis laten stukken, zowel boven als beneden. Het betreft ongeveer 50/55 m2. In de badkamer zouden we graag...
Oosthuizen
13-02-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!