Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Elektricien Sappemeer

Je bent op zoek naar elektriciens in de regio van Sappemeer voor een goede prijs? Omdat prijzen van elektriciteitswerken uit Sappemeer nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van elektriciens uit Sappemeer te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Elektricien Sappemeer

Elektricien Sappemeer prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor elektriciteitswerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Elektriciteitswerken Prijsindicatie
Prijs per uur €20 - €45

Vind de elektricien met de beste prijs!

De beste elektriciens uit Sappemeer voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Sappemeer

Ik heb recentelijk elektrowerk laten installeren door een elektricien die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Joris van der Donk - Sappemeer

Regio Sappemeer

Overal elektriciens.

Sappemeer

Andere regio's

Opdrachten uit Sappemeer

Zij gingen je voor.

Stroomuitval waarschijnlijk agv kortsluiting, maar geen zekering uitgevallen. 1 groep + krachtgroep (inductiekookplaat) doen het niet. Vermoedelijk...
Hoogezand
29-03-2020
Dimmer vervangen
Hoogezand
07-08-2019
Het gaat om het aansluiten van een vrijstaande Etna elektrische kookplaat. Perilex aansluiting en groep al aanwezig. De kookplaat dient enkel...
Hoogezand
04-08-2019
Elektrischetijd aanleggen voor nieuwe keuken. En alle apparatuur in huis goed verdeeld over de groep in de meterkast
Hoogezand
13-07-2019
buiten-zonnescherm is verwijderd , maar buitenbedrading blijft en moet constant stroom geven ipv de schakeling met op-en-neer schakelaar , die zich...
Hoogezand
02-03-2019
Wij hebben sinds halvewege December een nieuwe slimme meter. Sindsdien (toevallig of niet) schiet de hele tijd de aardlekschakelaar eruit.
Hoogezand
02-02-2019
Bestaande groep uitbreiden.
Hoogezand
02-01-2019
Het plaatsen van een nieuwe groepenkast. Eventueel ook het opnieuw doortrekken van de stroomkabels.
Hoogezand
02-11-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!