Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Rien

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Rien voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Rien nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Rien te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Rien

Tegelzetter Rien prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Rien voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Rien

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Rien

Regio Rien

Overal tegelzetters.

Rien

Andere regio's

Opdrachten uit Rien

Zij gingen je voor.

Is slecht wat herstelwerk, ong 6 wandtegels zijn losgescheurd. Hangtoilet is afgebroken. Ondergrond zo te zien nog goed.
Easterein
27-06-2019
Betegelen douche hoek. Twee wanden van 90x220. Betegelen vloer met achterwand bad c.a 5m2 . Wanden zijn vlak(voorzetwanden).
Scharnegoutum
20-01-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!