Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Oudwoude

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Oudwoude voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Oudwoude nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Oudwoude te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Oudwoude

Dakdekker Oudwoude prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Oudwoude voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Oudwoude

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Oudwoude

Regio Oudwoude

Overal dakdekkers.

Opdrachten uit Oudwoude

Zij gingen je voor.

Het is een oud arbeidershuisje uit circa. 1800. De dakpannen liggen niet goed, zijn slordig gelegd. Dak issoleren buitenzijde, vervangen panlatten...
Engwierum
14-11-2019
Dak is 4,20×2,40 CM.
Kollum
19-08-2019
Plat dak van garage lekt op 1 plek. Graag inspectie of reparatie mogelijk is of dat complete dakbedekking moet worden vervangen. Dakbedekking...
Buitenpost
12-12-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!