Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Ossendrecht

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Ossendrecht voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Ossendrecht nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Ossendrecht te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Ossendrecht

Stucwerken Ossendrecht prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Ossendrecht voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Ossendrecht

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Ossendrecht

Regio Ossendrecht

Overal stukadoors.

Ossendrecht

Andere regio's

Opdrachten uit Ossendrecht

Zij gingen je voor.

Verbouwing keuken. Delen waar vroeger tegels hingen moeten terug bezet worden alsook een deur die is dicht gemetst. Ongeveer 20m2 alles bij elkaar.
Putte
11-07-2019
Buitengevel stukadoren
Ossendrecht
24-08-2018
Wij gaan onze woning verbouwen. In de woonkamer moet het plafond gedaan worden en de wanden. In de hal zal waarschijnlijk 1 wand gedaan moeten...
Putte
05-07-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!