Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Oploo

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Oploo voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Oploo nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Oploo te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Oploo

Dakdekker Oploo prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Oploo voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Oploo

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Oploo

Regio Oploo

Overal dakdekkers.

Oploo

Andere regio's

Opdrachten uit Oploo

Zij gingen je voor.

Tuinhuisje met overkapping +/- 38 vierkante meter
Overloon
06-09-2018
Loodvervangen schoorsteen Nokvorsten vastzetten 11 meter
Sint Anthonis
13-02-2018
Na de hevige sneeuwbuien van afgelopen dagen zijn wij tot de conclusie gekomen dat wij een lek hebben in het platte dak van onze garage
Boekel
10-12-2017
Dak van 4.5x5m. Niet duidelijk of de isolatie aan de buitenkant geplaatst kan worden. Tevens nieuw biteum + lood plaatsen, evt nieuwe afvoer plaatsen.
Ledeacker
24-08-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!