Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Tegelzetter Oostkapelle

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Oostkapelle voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Oostkapelle nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Oostkapelle te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Oostkapelle

Tegelzetter Oostkapelle prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Oostkapelle voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Oostkapelle

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Oostkapelle

Regio Oostkapelle

Overal tegelzetters.

Oostkapelle

Andere regio's

Tegelzetters in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Oostkapelle

Zij gingen je voor.

Leggen van houtlook tegels in de woning (circa 112m2, 1 verdieping) te Veere. Alle materialen zijn al aanwezig.
Veere
14-01-2020
Badkamer 265 cm x 305cm x255cm hoog Bad, douche met tussenmuurtje tussen bad en douche Vierkante ruimte Ruimte wordt klaar om te tegelen...
Kamperland
04-01-2019
Wij hebben een huis gekocht, dat gerenoveerd moet worden. Wij verwijderen zelf al het oude sanitair. De tegels blijven zitten, er moet overheen...
Gapinge
18-12-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!