Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Tegelzetter Noordgouwe

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Noordgouwe voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Noordgouwe nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Noordgouwe te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Noordgouwe

Tegelzetter Noordgouwe prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Noordgouwe voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Noordgouwe

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Noordgouwe

Regio Noordgouwe

Overal tegelzetters.

Opdrachten uit Noordgouwe

Zij gingen je voor.

Betreft twee badkamers. Tegel 60x60. Twee douches zonder douchebak dus vloer dient afwaterend betegelt te worden. 1x bad dient ombouw ook van...
Zierikzee
15-12-2019
Keuken achterwand van 5,7m2
Zierikzee
19-07-2019
circa 4 m2 tegelwerk voor de nieuwe keuken. Wand van de gesloopte tegels zal enigszins gevlakt moeten worden.
Noordgouwe
19-06-2018
Er moet een badkamer betegeld worden van 2.70 bij 2.40 meter. En twee toiletten van 1.20 bij 1 meter. Het is een nieuwbouwwoning Verwacht...
Zierikzee
03-06-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!