Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9.5

Timmerman Nieuwpoort

Je bent op zoek naar timmermannen in de regio van Nieuwpoort voor een goede prijs? Omdat prijzen van timmerwerk en schrijnwerk uit Nieuwpoort nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van timmermannen uit Nieuwpoort te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Timmerman Nieuwpoort

Timmerman Nieuwpoort prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor timmerwerk en schrijnwerk nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Timmerwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 28 – € 38
Prijs per m² € 18 – € 28

Vind de timmerman met de beste prijs!

De beste timmermannen uit Nieuwpoort voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Nieuwpoort

Onze nieuwe keuken, valse wanden en 2 dakkapelen laten plaatsen door een zeer vriendelijke en vakkundige timmerman!

Daan de Jong - Nieuwpoort

Regio Nieuwpoort

Overal timmermannen.

Opdrachten uit Nieuwpoort

Zij gingen je voor.

Op de 2e verdieping van een stichting hebben we in bestaande stenen muren sparingen laten zagen. Deze sparingen willen we nieuwe ingangen maken....
Rotterdam
05-08-2019
Ik wil tegen mijn plafond/muur een koof laten maken waar ook inbouwspotjes in moeten gemaakt worden. Het betreft 2 plafond/muren van ieder 5m.
Rotterdam
05-08-2019
Inloop kast maken
Rotterdam
05-09-2018
Voor het creëren van een hal is een tussenwand met deur in de gang nodig. Gang is 148cm breed, 260cm hoog. Deze wand (en deur) moeten ook een...
Rotterdam
24-03-2018

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!