Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een
9

Tegelzetter Nieuwe Wetering

Je bent op zoek naar tegelzetters in de regio van Nieuwe Wetering voor een goede prijs? Omdat prijzen van tegelwerken uit Nieuwe Wetering nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van tegelzetters uit Nieuwe Wetering te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Tegelzetter Nieuwe Wetering

Tegelzetter Nieuwe Wetering prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor tegelwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Tegelwerken Prijsindicatie
Prijs per m² €25 - €40

Vind de tegelzetter met de beste prijs!

De beste tegelzetters uit Nieuwe Wetering voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Nieuwe Wetering

Ik heb recentelijk mijn badkamer laten betegelen door een tegelwerker die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Rob Schouten - Nieuwe Wetering

Regio Nieuwe Wetering

Overal tegelzetters.

Nieuwe Wetering

Andere regio's

Opdrachten uit Nieuwe Wetering

Zij gingen je voor.

Het gaat om het opnieuw betegelen van de badkamer en het toilet. De oude tegels zullen zelf verwijderd worden. Tevens worden de tegels voor zowel...
Sassenheim
10-01-2020
Plaatsen van 11 m2 wandtegels en 5 m2 vloertegels in badkamer
Sassenheim
17-12-2019
Type klus: Wand- of vloertegels zetten Soort werkzaamheden: Tegels zetten Te tegelen oppervlakten: Muur, Vloer Kamers: Keuken Geschatte te...
Warmond
04-05-2019
Tegels keramisch hout30 bij 120 ongeveer 100 m2 en 8m2 balkon
Nieuwe Wetering
08-03-2019

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!