Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stukadoor Nieuw Scheemda

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Nieuw Scheemda voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Nieuw Scheemda nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Nieuw Scheemda te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stukadoor Nieuw Scheemda

Stukadoor Nieuw Scheemda prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Nieuw Scheemda voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Nieuw Scheemda

Ik heb recentelijk mijn muren & plafonds laten stucen door een stukadoor die ik vond via deze site. Door te vergelijken heb ik flink kunnen besparen!

Daan van Dijk - Nieuw Scheemda

Regio Nieuw Scheemda

Overal stukadoors.

Nieuw Scheemda

Andere regio's

Stukadoors in deze regio

Kies maar uit.

Opdrachten uit Nieuw Scheemda

Zij gingen je voor.

In de hal is er een klein gedeelte pleisterwerk van de muur afgegaan. Er zit een scheur in de muur. Daarna hal sausen en schilderen, inclusief...
Scheemda
24-08-2018
Een buiten (halfsteens) muur van ong 8 * 2,5. 1 deur en 2 kleine raampjes zitten erin. Het is een oude muur, waarbij stucen denk ik de beste optie...
Nieuw Scheemda
13-09-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!