Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Stucwerken Nieuw Namen

Je bent op zoek naar stukadoors in de regio van Nieuw Namen voor een goede prijs? Omdat prijzen van stucwerken uit Nieuw Namen nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van stukadoors uit Nieuw Namen te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Stucwerken Nieuw Namen

Stucwerken Nieuw Namen prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor stucwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Stucwerken Prijsindicatie
Prijs sausklaar stucwerk per m² € 8 – € 25
Prijs buitenstucwerk per m² € 45 – € 75

Vind de stukadoor met de beste prijs!

De beste stukadoors uit Nieuw Namen voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Nieuw Namen

De stucwerken in mijn woning zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Janny van der Donk - Nieuw Namen

Regio Nieuw Namen

Overal stukadoors.

Nieuw Namen

Andere regio's

Opdrachten uit Nieuw Namen

Zij gingen je voor.

Drie muren in eetkamer, ca 25 m2. 3.30 m hoog en gedeeltelijk ook tussen balken plafond afsmeren. De helft glad afsmeren op bestaande onderlaag en...
Clinge
03-09-2018
Wij zijn onze gang en kantoor aan het "opknappen" en zoeken een stukadoor voor de muren gang/kantoor en een nieuw plafond in het kantoor.
Clinge
18-02-2018
4 m2 plafond en 8 m2 muuroppervlakte
Clinge
24-10-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!