Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een

Dakdekker Muiderberg

Je bent op zoek naar dakdekkers in de regio van Muiderberg voor een goede prijs? Omdat prijzen van dakwerken uit Muiderberg nogal verschillen, is het aan te raden áltijd prijzen van dakdekkers uit Muiderberg te vergelijken. Op deze manier ben je verzekerd van kwalitatief goed werk tegen de beste prijs!

Dakdekker Muiderberg

Dakdekker Muiderberg prijzen

Zoals je in onderstaande tabel kunt zien lopen de prijzen voor dakwerken nogal uiteen. Prijzen vergelijken is daarom altijd de moeite waard en zorgt ervoor dat je tot wel 40% kan besparen!

Dakwerken Prijsindicatie
Prijs per uur € 40 – € 55
Dakisolatie (per m²) € 30 – € 65

Vind de dakdekker met de beste prijs!

De beste dakdekkers uit Muiderberg voor de beste prijs vind je via Vindy! Vergelijk eenvoudig en binnen één minuut meerdere offertes uit jouw regio!

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!

Referentie

Muiderberg

De dakwerken aan mijn dak zijn keurig uitgevoerd voor een goede prijs. Door offertes te vergelijken heb ik flink bespaard!

Daan de Wit - Muiderberg

Regio Muiderberg

Overal dakdekkers.

Muiderberg

Andere regio's

Opdrachten uit Muiderberg

Zij gingen je voor.

Ik ben op zoek naar een professional die een beetje Engels spreekt. mijn platte dak is 8 jaar oud en is gemaakt van bitumine. Naast de nieuwe...
Weesp
14-11-2019
Een plat dak, waardoor op verschillende plaatsen in huis bij zeer zware regenval lekkage ontstaat. Achter het huis is een kleine aanbouw met plat...
Weesp
01-10-2019
Het gaat om renovatie/reparatie van 2 platte daken
Weesp
12-11-2017

Plaats ook jouw klus Besparen tot 40%!